Mulakan Hari-hari yang mendatang dengan senyuman dan hati yang bersih..

Family VaCation - Part III



last day we ols kat sini sebelum balik ke kl esok pagi… ala sedihnye… rasa tak best je dah nak balik… walaupun dah last day, we ols still ada byk lagi ektibiti… :)


First sebelum balik we ols breakfast dulu kat bilik mak,menu macam biasa la nasi lemak n roti canai n sewaktu dengannya...pas makan je dorang semua turun bawah n ajak mandi lagik again???? Semlm masa dorang mandi saye tengok aje.., tp tak sangka kene tengok lagi… sob..sob..dah la semlm dah separuh hari tengok n jadik tukang amik gambo..lagi hari ni...tapi takpe..janji enjoy je.. Betis pun dah start sakit ni…biase lah kalu berdiri lame skrg ni cepat sgt krem.. tapi disebabkan dah sampai, kugagahkan juga la diri ini! Hehehehe… fuh gila wei! Tapi pemandangan sangat cantik & angin pun sejuk je…bile tengok dorang semua mandi manda rase macam happening sangat..sesambil tu borak ngn kak ipar ngn mak..pas borak tu beselah mak ngn abah meneruskan ektibiti dorang main pingpong...my sayang?my sayang pun main pingpong dengan my brother iteww... rasa berbaloila la g Tiara tu..even saye tak banyak buat ektibiti,tapi menengok gelagat family ku yang lain kira ok lah jugak kan...terhibur jugaks la...

abang long...

adik dengan aksinye

my sayang(comel je)

kakcik dengan aksinye

jelesnye... :(

abah n mak tengah pulun
mamy n dady ku


hehe...menang ke kalah ni?


yang ni ektibiti dalam bilik kami pulak..berposing le sementara nak tunggu check out tu..hehe..debab nye diri ku ini..tidak ku duga..n pas tu siap-siap untuk check out...rase sedey plak nak balik nie..sob..sob..nanti kene tunggu abang long balik bulan 6 lagik untuk ke mane tak tau la..heheh(perasan je)apepun..surprise party untuk abah akan ada dalam bulan 6 nanti...tungguuuu....apepun we ols enjoice sesangat ke Tiara Beach ni..hopefully lepas ni dapatlah we ols berkumpul macam ni lagik..thanks to abang long sebab menaja percutian ini...hihih.nanti boleh la lagik..thanks to everyone yang memeriahkan percutian ini...semoga silaturrahim kite sekeluarga menjadi erat..amin..



mama to be @ 34w++


kami nak pulang ke putrajaya



MY FAMILY

***credit untuk neti yang tolong amikkan gambar family nie..***

3 comments:

Ma'am_Chelsea said...

Hye Fila..

Seronoknye tgk percutian keluarga yg cmni...

Happy jer... :)

Famila Akmar binti Faisal said...

hehe..lynn jom lah buat jugak..tahun lepas we all ke langkawi

CT Delima said...

wahhh..best nya mandi2 di PD tu kan..lama dah x bawak ank2 pi kat situ lagi..last 2 tahun lepas hehehee