Mulakan Hari-hari yang mendatang dengan senyuman dan hati yang bersih..

Trek Selebriti@Sekolah



Hai...xceli entry ni saye asyik terlupa nk hapdet kat ruangan saye ni..ok nak cerita sket pasal entry ni, tyme tu tak berapa ingat meybe dalam pukul 3 petang cam tu la kot besamaan dengan hari ahad..date memang la tak hengat..kalo nak tau sepanjang pejalanan my sayang dok cerita tentang seoklah beliau,tempat beliau main bola, tempat kene kejo anjing pun ada,bukan itu aje,lepak2 ngn gengz minum2 pun ada,tempat tusyen lagi dikenang pun ada, ape lagi... tempat sekolah lagi la terngiang..kalo u ols tengok entry ni,gambar my sayang betul2 berhadapan dengan signboard sekolah menengah hulu kelang..xceli ni ler sekolah my sayang dulu..sesambil we ols g jenjalan ke ampang point sesambil tu bercerita ceriti tempat sayang belajo dulu..pas tu tibe2 ajakler sekejap ke sekolah beliau..pada mulanye just bercerita je..tapi ntah macamana leh plak terusik nk nyinggah ke sekolah nye..(mane taknye,dah berkobar-kobar menceritakan ektibiti sekolahnye dulu,las saye sendiri yang ajak g nengok ape perkembangan sekolah nya itu sebab dah eksited sangat kan)tu yang sempat beliau pose kat situ tu..walopun dalam cuaca yang memang nak cakap panas ke idak, korang sendirik leh taukan waktu cenggituh..huhu. sib baik tak pose setiap tempat yang diceritanya itu.pas dah pose kat situ,baru ler teringat nak kate macam trek selebriti pun ye,nak kate tak pun ye..tak tau lah..yang penting my sayang puas sebab terubat rindu die nak tengok sekolah lame nye..

*sekolah aku tak nk g ke..??*:(

2 comments:

Rafizan said...

ajak la gg gi sekolah kite..ahaks!

Famila Akmar Faisal said...

heheh...dah selalu dah die lalu kat sekolah kite...(tapi pak arip tak de lah lagik..heheh)