Mulakan Hari-hari yang mendatang dengan senyuman dan hati yang bersih..

Shasha New Born


06/03/2009 (Jumaat)-Hai Kawan-kawan..sebenarnya dah berapa hari saye tak update blog ni...hmm..hari ni nak update cikit la..xceli nak bagitau yang staff we all dari seksyen sumber manusia telah selamat melahirkan baby lelaki nya yang comel...pada 03.03.2009 pada pukul 4.20 petang.(tengok gambar die)merah kan pipi?ini lah die baby shasharina sa'adon..yang diberi nama Muhammad Harith Hilmi..comel kan nama die secomel pipi die..hihi.. Cube u ols tengok ada iras muka sapa?sha ke huby die?tak kisahlah kan..asalkan semua dah selamat..seronok sangat dengar berita kelahiran putera sulong die..semoga shasha dan suami gembira dengan kehadiran putera sulong nya dan mendidiknya menjadi anak yang soleh dan berguna..amin..


***opss..pas ni turn saye pulok.tapi lagi 2 bulan le..heheh**tunggguuuuuuuuuu

1 comment:

Ma'am_Chelsea said...

Yup, comel tui nama baby tu =)

Cute!!