Mulakan Hari-hari yang mendatang dengan senyuman dan hati yang bersih..

Pagi Yang Indah... :)

06/02/2009 (Friday) - Gud murning everybody...nak tulis ape eh hari ini...hehe..sebernarnya hari jumaat baru ini adalah hari paling indah buat ku dan suamiku...(sebenarnya hari-hari indah..tapi hari tu yang indah lagi..syukur kepada allah kerana memanjangkan usia kami..semoga kita semua tidak lupa dengan tanggungjawab yang diberikan..Hmm..sebenarnya mase ni baru nak g keje..sesambil nak tunggu my hubby siap..suuhla die amik gambar ibu mengandung kejap..hehe.(kire mengaco jugakla die pagi² nie..)layan kan je lah kan...nama pun ibu mengandung,...hehe..(bertuah ku dapat suami yang penyayang gitew..)


famila akmar
mase ni kat umah..sempat pose sementara tunggu nak g opis..hehe
cantik ker..??bolehla..nak g opis nie...(tapi cane leh ada kasut die plak tu..?)

1 comment:

Miss_Chelsea said...

Cutenyer mommy-2-b nih :-)

Mesti baby pun cute & sweet mcm mommy nyer..