Mulakan Hari-hari yang mendatang dengan senyuman dan hati yang bersih..

Famila Akmar_Mama to be..

Salam semua...dah lame tak update blog nie..sebenarnya mase tu tak berapa nak ada..hehe..yelah..bukan ape.kadang-kadang nak update frenster pun tak sempat..apepun..saye sentiasa dalam keadaan alhamdulillah sihat sejahtera..kawan-kawan macamana?mesti sihatkan..hmm..dalam kesibukan harian saye..tetap tidak putus berdoa memanjatkan kesyukuran dan pelindungan daripada Allah..dan juga menghitung bulan dan minggu menunggu kelahiran bayi yang comel ni nanti...insyallah akan due pada awal mei 2009...Doakan semuanya berjalan dengan selamat dan lancar...sihat segalanya...baby..mama n papa sentiasa berdoa semoga baby sihat dalam peot mama dan lahir dengan selamat dan sempurna...Amin..Kawan-kawan doakan yang terbaik untuk kami ye...Segala jasa kawan-kawan tidak akan dilupakan...Semoga allah yang dapat membalasnya...Insyaallah..

1 comment:

Miss_Chelsea said...

Hello Fila... =)

Mommy cihat arini?

Mommy jaga diri baik2 tau.. jgn keje kuat2... bykkan rehat.. kuatkan smangat... cenyum slalu... happy2 kan diri yer..

X sabar nak tgk baby... :)