Mulakan Hari-hari yang mendatang dengan senyuman dan hati yang bersih..

Farewell untuk Puan Delimawati

23/02/2009 (Isnin)- Semalam we all punye seksyen sumber manusia meraikan majlis perpisahan kak delima...Sebenarnya majlis ni pun tak delah semeriah mane sangat sebab semalam pun ramai kengkawan yang lain pergi attend course kat morib..so yang ada ni je lah yang memeriahkannya..anyway..even tak nampak macam meriah sangat pun..tapi sebenarnya we all enjoy dengan farewell ni..sebabnya ada makan-makan..yang paling bestnya sebab makan kek..(hehe...rase cikit je..tapau bawak balik ..bagi hubby..)yang penting makan tengahari yang best...mane tak nya..u all tengok le sendiri menunya..udang masam lemak cili api, terung goreng cili(dicampur dengan ikan bilis yang garing),ayam berempah..lagi ape eh..ha..sambal tempoyak,ulaman mesti le ada..tapi yang favorite saye..heheh..ape lagi..pisanggggggggggggggg ler....(kan dari dulu dah bgtau..ngndung ni memang sinonim dengan pisang..apepun makanan yng ada pisang..memang sukeeeeeee)xceli kek zu pegi beli dengan ila..pandai dorang pilih kek...memang sedap..kek yang cream putih tu yang sesedap sangat,..ada mcam rase2 askem je..heheh..(suke la anak akak makan..hehe)neway..kak del selamat bertukar ke tempat baru..semoga sentiasa berbahagia dan gembira disuasana kerja yang baru..gud luck..


ni ler..puan delimawati tu...
kek 1
kek 2 (yang ni yang cam aiskrem)
kek lagi
raden,me n zu..sibuk je nie.heh
tunggu giliran amik kek..yiehaa

ni ler zu.. ngn cc
me n kak syahmun...(aik..debab banget kamu ye..heh)
erm..ni mase ape eh
ni ler lauk pauk yang saye cakap tuh..(mase b4 makan)
gambar reramai ngn kak del
cik harisah tolong potong kek..(yang lain nyibuk je.hehe)

2 comments:

Ma'am_Chelsea said...

Wahh!!!

Kek buah yg tulis Bon Voyage tu nmpak amat myelerakan :)

Anyway, cedap nama Pn. Delimawati tu kan? Mcm nama pelakon ....

:-)

Famila Akmar said...

hehehe..sedap eh...?memangla sedap...tapi tak leh makan...name je..bukan buah..(gurau je lynn)