Mulakan Hari-hari yang mendatang dengan senyuman dan hati yang bersih..

Menu Pagi Ahad yang Nyaman...

15/02/2009 (ahad) Pagi ni lepas je solat subuh dalam 6.30 terasa letih sangat badan ni..mata pun cam ngntuk..so baring le kejap..sementara tunggu kul 8 pagi tu...hehe.sebabnya hari ini my dearest hubby cakap nak buat kan breakfast..so alhamdulillah sebab sayang jugak die kat kite..sanggup tolong buat sarapan..sebenarnya my hubby tu memang rajin..kadang2 tu die sendiri yang volunteer buat kerja-kerja di rumah..nak dihalang pun tak bole..almaklumler..cayang die tengah tak larat sekarang ni..so die je lah yang sentiasa bertanggungjawab memikul kerja-kerja rumah..kadang kesian gak tengok die penat wat kerja umah..nak tolong nanti kene marah balik..suh rehat je..tapi apepun cakap die..kerja-kerja sambil duduk contoh macam melipat kain tu..serahla pada ibu mengandung ni sebab memang pakar dalam bab-bab melipat kain ni..heheh..yang lain tu..semua die uruskan..(bertuah saye tau..n bersyukur sangat-sangat apa yang allah kurniakan)siapa tak sayang suami beb..!btw..sambung balik sarapan pagi ni..erm..korang nak tau tak ape yang my hubby sediakan...?jeng..jeng..jeng...ni lah die..roti telur special..(my peberet sejak saye mengandung)roti telur my hubby ni memang sedap ssangat..tak tau nape..agaknye kalo orang lain buat tak rase sedap cengginih kut..hanya saye je yang tau..apepun..sayang..thanks a lot...sedap sangat roti telur ni...tu yg berkeping2 tu...selamat menjamu selera...


roti telur dengan sos kimball :)

1 comment:

Miss_Chelsea said...

Hye Fila..

Bertuah Fila pnye suami yg penyayang & ringan tulang...

Teringin gak nak rase roti telur tu.. Fila mamamkn utk lynn ek!!
:-)