Mulakan Hari-hari yang mendatang dengan senyuman dan hati yang bersih..

Jusco...Au2..???

Baru-baru ini (07/02/2009 sabtu), saya ajak my dear hubby g jenjalan ke jusco yang baru buka kat keramat AU2 tu..besar jugak la jusco tu..n you all nak tau tak..betapa mudahnya parking kat situ,(paking pun "free" lagik..heheh)sebabnya jusco tu belum ramai yang tau n datang lagi..yela..sejak pembukaan nya masa bile ntah(tak ingat) belum nampak lagi ramai orang..(macam jusco maluri yang ramai tu..)yang seronoknya maa nak beli shopping..nak pilih baju rase senang sangat sebab semua pilihan ada n saiz pun ada(hehe..maklumler)n masa saye nak try baju pun tak d elah nk kene Q ramai²..rase fitting room tu 'akak' yang punyer...siap boleh keluar masuk sesuka hati jek pilih baju..sebab memang dah tak ramai orang yang membeli-belah..kire mase tu saye n my hubby la...sebenarnya we all pegi sekali ngn my adik ipar..tapi dorang tak tau g mane sebab agaknye teruja kot dengan jusco tu..hahha..tapi lepas ni saye tak tau la agaknya mesti ramai dah kot...tapi memang seronok..so saye grab la satu baju n barang2 yang berkaitan kat situ..hmm..nanti saye masukkan gambar baju saye eh..(barang lain tu tak yah le...)pas dah beli tu, survey barang-barang baby lagi..tapi tak beli pun..insyallah end of this month@next month kot baru nak dibeli..Apepun doakan yang terbaik untuk kami eh...semoga doa kalian dibalas yang terbaik dari Allah swt..Amin..

ni ler muke-muke yang kepenatan..tapi seronok

mama n papa to be..
kot ye pun penat kan...???
yang kepenatan..beli sikit je..hihih

ni ler..maternity blouse yang dibeli...

2 comments:

Miss_Chelsea said...

Lynn pun doakan yg tbaik utk mommy, daddy & baby :-)

Tke care ya!

Mwahhhhhhhhhhh~

Famila Akmar said...

tennkiu lynn...doakan untuk lynn cepat2 jadi ibu...