Mulakan Hari-hari yang mendatang dengan senyuman dan hati yang bersih..

Jalan-Jalan ke Jusco Equine..

going to Equine..

me@26weeks


01/02/2009 (Sunday)- Hari ini plan memang nak ke jusco Equine..Sebabnye esok adalah hari last day sale..so..we all..dalam pukul 11 dah sampai kat jj tu..hehe..pada mulanya nak sampai pagi-pagi dalam pukul 10..tapi pegi breakfast dulu then terus ke sana...Memang tak ramai orang..parking pun senang..so..park depan2 jj le..Plan sebenarnya hari ini nak g survey barangan baby..tapi beli jugak le..sebab dah sale kan...nanti rugi pulak..so beli la apa yang patut..tak banyak mana pun..sebabnya nanti plan nak pergi tempat lain pulak cari barang baby ni..than we all survey compare harga jugak macam barang-barang besar such as stroller baby, katil baby,etc..rase semua tu belum rase nak beli lagi kot..maybe lepas-lepas ni kot..lagipun baby nanti kan ke kecik lagi..takkan nk letak dalam stroller..cian die...Geram jugak la tengok baju-baju baby tu..comel sangat-sangat..teruja tengok..wangi tak yah cerita la..memang wangi...(tapi tak sempat nak upload gambar baju baby..nanti kite masukkan eh..)my hubby pun sesambil survey tu amik je ape2 kat barang baby tu..then my hubby pun bayar...puas juga hati ni dapat la beli sket barang-barang die...nanti dah masuk 7@8 bulan tak de lah penat sangat,,...apepun...syukur pada allah atas kurniaannya....Sayang baby n papa..

1 comment:

Miss_Chelsea said...

Hye Fila :-)

Jusco Equine best x?

X penah lg g saner, coz mcm agk jauh jer kan?

Dlu mase tgh dlm pmbinaan ader gak lalu situ.. Nmpk mcm besar kan?

Bestnyerrr shopping baju baby... & mesti lagi best biler bau baby... hehehee...

Anyway, klau nak survey katil baby yg comel2, baju2 & brg2 mainan baby, Fila g la kat kedai2 sebelah Tesco, Ampang.. sebelah kedai Asam Pedas Linda Onn.. Ape ntah nama kedai tu.. ader word "Twin"...

Best biler masuk kedai tu... terus bau baby... hehehehe... comel sgt baunyer...

Jaga ksihatan taw!!!!!

:-)