Mulakan Hari-hari yang mendatang dengan senyuman dan hati yang bersih..

Nak bagitau jer....

nanti saye hapdet la..sebabni sekarang tgh lepak kat umah mak...mase untuk beristirehat..xceli saye mc hari ni sbab semalam contraction banyak kali..so g kinik check up..dah ada laluan sket..tp tak banyak pun..so..apepun kene sentiasa berdoa agar laluan menjadi senang..nanti saye hapdet lagik le....ok..apepun thanks sebab kawan-kawan sudi bace blog saye yang tak sebarapa inii.... Daa :)

5 comments:

jane_doe3328 said...

Rasanya start sekarang dah boleh baca doa Nabi Yunus tu berulang kali :)

Good luck.

Mrs LVoe said...

gud luck dear.. bc doa byk2

Ma'am_Chelsea said...

Kuatkan smangat yer Fila :)

Lynn doakan yg terbaik utk Fila..

Tke care, hv a gd rest & dun skip ur medication ;)

nURmALa mAZLan said...

kak..
kuatkan semangat
good luck..

Famila Akmar Faisal said...

jane:
thanks..banyak2..

Sha:
tenkiu ye..insyaallah

Lynn:
Tenkiu jugak :)

mala:
insyaallah..thanks kerana doakan yang terbaik..

***pada semua kawan-kawan,allah je yang akan membalasnya..AMIN***