Mulakan Hari-hari yang mendatang dengan senyuman dan hati yang bersih..

Calling From Ijan

Hari ni tak hari yang paling best sesangat sebabnya best fren lama akak kol..sape lagik..Rafizan Aziz..fren yang dari sekolah rendah dulu yang sejiran ngn akak kat ceras jaye iteww...ermm..xceli ijan ada cerita menarik yang dia nak share ngan akak..n akak pun xcited nak dengar..n tak nyesal pun dengar n tak boring pun borak ngn ijan tu..seronok gilesss.. beb!bayangkan lame tak borak..paling kuat pun tru sms jek..(jadilah kan..at least saling hengat mengingati)

*balik pada cite ijan tuh*

U ols nak tau..akak rase skrg ni ijan lah manusia yang paling epy ngn hubby die...akak pun tumpang epy jugak ngn story ijan iteww..(tapi nanti² la akak cite...sebab dah terlalu epy ngn ijan tadi..hahahah)*ijan, ko pepaham le kalo kite epy ni cane gaya kite kan..teringat mase sekolah² dulu..*apepun..akak doakan ijan berbahagia dengan hubby n kehadiran orang baru dalam idup mereka..AMIN.


****iJan, nanti aku tulih banyak² lagik la pasal kite dolu²..banyak nak kene flash back balik nie..hehe..****
And..Thanks to ijan sebab selalu mendoakan yang terbaik untuk kengkawan...allah je yang akan balas semuanya..InsyaALLAH

2 comments:

Rafizan said...

aduh terharunye...thanks sis..mmg bnyk nak citer beb ..pasal ramli,sudin ngan aziz la..tarian "HUI",cikgu rokiah,tanak cheh!air LOGO wakakka..aduh serius aku rindu zaman tuh..serius aku ckp aku xde kawan yg sekelakar cam ko and kemar...**nih sesambil aku taip nih aku tergelak nih

Famila Akmar binti Faisal said...

hahaha..ko ni ijan..memang semua tu dalam kepala otak aku....memang kelakar...ditambah dengan kemar lagi..hahahahah..