Mulakan Hari-hari yang mendatang dengan senyuman dan hati yang bersih..

Tahniah pada kakcik..

Salam yuols...hai youls... ape cer hari ni..hari ni hakak tak de hape nak cites bagai..cume nak cite sikit perihal hadik hakak yg dapat tawaran bekerja di perantauan orang sane tu...haha.bukan jauh pun penang yuols..kire perantauan jugak lar kanss..
kakcik atau name sebenar nur huda binti faisal telah dapat offer untuk bekerja dengan LHDN di Pulau Pinang...sebelum ni die pernah bekerja dengan LUAS..haha..semua dengan hurup L kan? ape bole buat..luas pemandangan...korang penah jalan ke penang tak? best kan kat penang tu..banyak sgt ektibiti makan di sane...hahah.sampai kalo g sane bersedialah dengan penimbang berat sekali..hahahah..tu yg hadik hakak dpt penang tu..tapi die amat riso kot berat die naik asek makan nasik kandaq saje..wakakak...dulu pergi ke penang dapat layan nasik kandaq die..perghhhh meleleh ayaq liuq...die punyer kelahap tak yah cite lah...sesapa yg penah pegi mesti dapat bayangkan...pastu nak kate tempa shopping tu takder lah banyak sgt..eh ade..batu feringghi nite merket...ha,kat stu korang leh sopping puas² gitew...best best,,

ok berbalik pada hadik hakak yg dapat tawaran kerja kt LHDN penang tu...hari last die ngn kitorg sangat lar sedey..sob sob...tp yg paling best last die kat sini die belanje kitorg makan kt wong solo..hahahaha....sangat teruja...now die dah ada kat sane...huhuh.jauhdah hadik hakak..dah takde die nk dtg umah mak abah hujung minggu....wafiq anak hakak pun dok tanye achik die g mane...kenelah menerangkan satu persatu....tapi die bole cakap...nanti achik beli askem...uwaaaaaaaaa....lagilar sedey....sebulan sekali achik awak beli askem nanti...


cik...elok2lar jage diri berada di tempat orang tu yer..moga tercapai cite2 ko...if ada mase terluang selalulah jenguk mak abah kt sini...anak2 buah yg rindu kat achik tu...n jgn lupe..bile balik tu pasemboq satu!...


ni ler achik....mase ni die belum kurus lagi...hihihihih

6 comments:

Achik_Huda said...

takde gambo lain ker ko nk letak...? hampeh...hahahahhaha

Achik_Huda said...

wafiq tnyer ape jerkk?

Famila Akmar Faisal said...

hahahah...dah itu je gambar yg ada..oklar tu...kire nanti org tgk ko balikpenang dh kuwus..hahhahahaha

wafiq tanye tu je...die tau ko kat penang...

Achik_Huda said...

wafiq tahu aku kat penang? die tahu tak penang tu kat mane? hahahahha

Famila Akmar Faisal said...

hahahhahaah..die cakap acik kt penang keje...weh..ko balik hujung bulan bolelah g carik kain

Achik_Huda said...

aku tanye carik kain hari ape dekat mane ko tak reply plak...ari ahad takleh..hari sabtu pun tak pasti sempat ker tak...aku nk angkat brg last kat umah sewa..then nk jumpe owner...aku balik sorang jerkk...ahad aku nk gi mmber aku tunang terus balik sini...