Mulakan Hari-hari yang mendatang dengan senyuman dan hati yang bersih..

Episode Berkurung Moden...

Hakak dah berani Nak pakai kurung moden yuolss..jngan tak percaye hokeh..hahahah.. o jom cite pasal kurung moden ni..

Korang yg badan santek sangat confim lar nak pakai kekurung moden kebaye lentik kans.?tak ler macam hakak ni..sesekala nak juger tera pakai kekurung moden itu..haha enkorang tau tak punyer la dulu seksa hakak dok pikir cane nak pakai kekurung moden tu, ape ke sengal kan pakai ajerlah dok pikir cane nak pakai..mengong!

sekaram hakak dah boleh pakai..hello,dulu pun bole pakai cume takut nak pakai..hahha...mane tak nyer nak pakai dok pk orang ngate bdan ko gelembung sane sini...gendut spare tyre sane sini..ha,yg kuwus pun jangan ingat takdak separe tyre..engkorang je tak nampak kot..ader kadanga dok cite tyre rim 16 la,17' la..ape kejadahnye kan? kan dah kasik malu orang..korang nye kete pakai rim tye bape..?kot yg kecik tu tukar la tyre beso sikit...nak jalan jauh pun selesa...skrg ni pun dah selesa alhamdulillah lar orang cakap..
nak katekan sekarang hakak hepi sangat dgn life hakak ni..walopun tak semenggah mane tapinyer hakak puas hati ada family yg memahami hidup hakak nie..ader suami yg penyayang, ader anak yg comel lagi bijak gitew..eh kadang balik nak masak pun rasa happy..
ok berbalik pada cite, hakak dah pakai dah yuolss kekerung moden tu...haha..ce korang tengok...tapi ini mase hakak belum betul2 kurus lagik...eh skrg pun belum kurus hape?

sekati korang lar nak mencaruts hape...tak kisah...belog hakak.suke hakak lar kan...hahahajanji dapat pakai kekurung moden itew...bye yuols

kat ofis hakak

2 comments:

Achik_Huda said...

Mesti dh ringan gler dri ahkak..

Famila Akmar Faisal said...

hahahahahaah...as per mesej semalam...naik sekg...kuikukui