Mulakan Hari-hari yang mendatang dengan senyuman dan hati yang bersih..

1st Day Raya-20 September 2009



wafiq dah bersiap nak dapat duit raye...(comel kan??)




dalam kereta (dah buhsan nunggu acik acik die lame bersolek..huhu)



wafiq ngan mama nak g umah nenda..(onyang wafiq)







I syawal 1430 Hijrah- Selamat Hari Raya ku ucapkan kepada kengkawan semua..Seperti biasa hari ni hari raya ku bersama papa dan anakanda ku yang tercinta putera wafiq izzuddin..pertama kali beraya bersama orang yang kami nanti-nantikan..anugerah allah yang paling bernilai..PUTERA WAFIQ IZZUDDIN..Selamat Hari Raya Cayang Mama..Moga menjadi anak yang cerdik,comel n cemerlang dunia akhirat,..Papa,mama ucapkan selamat hari raya maafkan segala kesalahan mama yang mama sengajakan;), percakapan mama yang memang papa kadang-kadang terkecik hati, halalkan makan minum mama ye dunia akhirat..(janji mama tak wat lagik..kalo papa cubit mama,mama buat lagik..hihi)
Ok,berbalik pada hari raya pertama seperti biasa ku bangun pagi kejutkan papa mandi sunat aidilfitri,then sembahyang subuh...n papa pun bersiap wangi-wangian untuk pergi menunaikan sunat di aidilfitri iaitu solat sunat aidilfitri..ku??seperti biasa di runmah sajalah menguruskan apa yang patut bersama mertua ku dan adik-adik iparku yang lain sambil menunggu anakanda ku prince wafiq bangun dari tidurnya..wafiq..mama akan pakaikan wafiq dengan baju melayu yang opah jahitkan untuk awak ngn papa (sebab kain u all same..mama je lain .:( tu yang tak jaitkan..)ok..bermulalah acara bermaafan dan sesi memberi duit raya... Selepas tu kami semua berangkat ler ke rumah nenda di kampung pandan itewww...(dekat je kan??sebab raya pun kat kl jek..) So enjoice...!!!



happy family...(papa,mama n putera wafiq izzuddin)

2 comments:

nURmALa mAZLan said...

alololo...
comelnyer dia pakai baju melayu
sedondon ngan bapak dia lagi

Famila Akmar Faisal said...

hehe..tenkiu mala...tu belum mama die pakai lagik..