Mulakan Hari-hari yang mendatang dengan senyuman dan hati yang bersih..

Happy Father's Day and Birthday Celebration in Advance to Abah...







Salam Semua..just to share.selamat hari bapa kepada semua bapa di dunia ini..Semoga sentiasa gembira,ceria dan dilindungi allah dalam mengharungi liku-liku kehidupan...Semalam adalah hari yang paling menggembirakan bagiku...Semua adik-beradik ku datang rumah mak untuk berkumpul..mane taknya dah lame rasenya kiteorang tak beramai-ramai mecam t..abang long kat sudan,akak dengan family die,kakcik dengan hal dia,adik kat upm belajar,wan dekat asrama,aku..?hehe berpantang dekat umah mak ler...hehe..so skrag aku dah 54 days..6 days to go...hihih..so malam semalam semua berkumpul n terasa meriah sesangat..dapat berborak n ketawa yng tidak terhingga...hingga putera ku wafiq izzuddin tido pun lewat malam...(afiq...mama yang nagntuk tau...hehe)ok apepun takper...yang penting afiq tak penah meragam..biaselah umut die dah hampir ke 2 bulan,so suke main je la..suke bergurau-gurau dengan mama die..heheh....ok..berbalik pada cite aku yang sebenarnya...semalam tu memang ada planning nk wat seprise party untuk abah sesambil tu suh la mak masak menu ape yang patut...(semua menu yang abah suka)..tapi yang paling besh malam tu kek secret recipe la..cume aku yang tak leh nak makan dengan lahapnye...masih menjaga pantangku...hehe..apepun arap semua enjoy dan abah pun epy dengan hadiah yang diterima nya dari anak-anaknya....thanks to everybody...thanks to emak yang bertungkus lumus memasak...aku sayang family ku....

1 comment:

nURmALa mAZLan said...

happy birthday to abah kamu..semoga panjang umur